2013. november 9., szombat

A Clear Skin – a tiszta bőr olaja

Ha kozmetikus lennék, mindig kéznél lenne ez az olajkeverék. Ez volt az első gondolatom, amikor a Clear Skin olajkeverékről olvastam.
Egy esszenciamesén - így kedves számomra az olajakról való beszélgetés megnevezése, ez a mi bemutatónk -, amit épp hárman tartottunk, ki-ki a kedvenc olajáról mesélt. A Clear Skin volt az utolsó olaj, ami körbement. Fáradtak voltunk már. 
Amikor a kezembe került ez az olaj a kozmetikusi gondolatok keveredtek a fejembe a zárómondatokkal. S egyszerre csak megcsapott a kora nyári tengerparti szellő illatának bársonyos tisztasága. Meglepetés volt, nagy és varázslatos meglepetés. 
A Clear Skin a tartós és makacs bőrproblémákra hoz megoldást. Viszkető fejbőr, begyulladt körömágy, pattanás, akné, sebhely - ezeknek a bajoknak a megszüntetésére kiváló ez az olajkeverék. 
A dōTERRA Clear Skin keveréke a következő esszenciális olajakból tevődik össze: pálmarosa, leleshwa, niaouli, teafa, citromfű, szegfűszeg, citronella, eucalyptus globulus, kakukkfű, indiai bazsalikom, origanum saccatum, eucalyptus citriodora, bétel levél, elsholtzia eriostachya, eukaliptusz longifolia, indiáncsalán és cymbopogon khasianus.

Szeretettel ajánlom kamaszoknak vagy bőrproblémákkal küzdő egyéneknek.
 Vagy azoknak a rokonlelkeknek, aki imádják bőrükön a kora nyári tengeri szellő bársonyos és tiszta illatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése