2013. november 21., csütörtök

Természetesen szerelmetes szép napokat kívánok dōTERRA® esszenciális olajakkal

Az esküvőjére készült évek óta. Pár nappal a nagy ceremónia előtt kedvesen hívott, hogy csak egy kávéra, csak egy percre, csak úgy, lehetne-e?
Nagy sírás lett belőle. Mert megy minden a tervek szerint, de nincs kedve szeretkezni, nem kívánja, sőt. S mindez a nagy nap előtt, s mindez hónapok óta. Mit gondolok, na, mit?
Csak remélem, hogy költői a kérdés, mert nem szeretném tovább siratni, ha már vigasztalni úgysem lehet.
Sétáló utcára kitett székeken többet soha nem kávézok egyedül egy férjhez készülő nővel - épp ezt fogadom meg magamban, mikor nekem szegezi a kérdést, hogy: s ti, nektek ez hogy megy?
Tíz év együttélés és egy icipici babával az oldalunkon…
Erre a kérdésre nem válaszolhatok őszintén, mert soha nem megy férjhez és szül gyereket, ha ezt a témát a maga realitásában boncolgatni kezdjük.
Összeszedem magam és inkább az olajakról mesélek.

A nők vágykeltő olajai:
- ylang ylang
- balance
- szantálfa
- whisper olajkeverék
- muskotályzsálya
- vetiver


A férfiak vágykeltő olajai:
- muskotályzsálya
- elevation olajkeverék
- szantálfa
- ylang ylang



Az esszenciális olajak hatásairól:
- ylang ylang: ellazít, oldja a gátlásokat, feléleszti a szenvedélyt
- balance: kiegyensúlyoz
- szantálfa: harmonizálja a csakrákat
- whisper olajkeverék: kiemeli a nőiességünket, igazából úgy, hogy a saját, természetes és mesterségesen utánozhatatlan egyéni illatunkat hívja elő
- muskotályzsálya: a hormonháztartást kiegyensúlyozó olaj
- vetiver: mélységek fele vezet
- elevation olajkeverék: energianövelő, önbizalom fokozó

Mert választasz egy esszenciális, tiszta olajat vagy egy olajkeveréket, elkezded használni. Így jelzést adsz a tested és egyben a párod felé, hogy aktívan figyelsz a témára. Egyenes következménye az lesz, hogy ellazulsz, s innen kezdődően beindulnak a dolgok, nem, nem tervszerűen, hanem természetesen.

Másnap küldtem Neki egy parfümöt: ylang ylang, vetiver és muskotályzsálya lakott benne és egy csepp vadnarancs. Azóta férjhez ment, azóta sem kávéztunk együtt, nem beszéltünk a dologról. De többször üzente, hogy el ne veszítsem a parfümének receptjét. Nem tudja, hogy én úgy keverek parfümöt, hogy épp arra a személyre gondolok, akinek készítem, a problémáira, az életére, a beszélgetéseinkre. Így születnek a parfümök. És ez mindig egyéni és megismételhetetlen.

Természetesen szerelmetes szép napokat kívánunk,

Kriszta és Móni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése